Workshop + prijzen

Workshop Tastbare Herinneringen

De workshops worden op woensdag- en zaterdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur gegeven. Het is adres is Sterrebos 21 te Oud Gastel.

Workshops zijn vanaf 3 tot 4 personen. De kosten voor een workshop zijn €25,00 per persoon per workshop (memorybord 27,50).
Eén keer per maand bestaat er de mogelijkheid om een hele dag een workshop te volgen, dit is met name bedoeld voor cursisten die verder weg wonen. Deze dag is van 10.30 uur tot 16.00. De kosten voor deze dag zijn €57,50 (memorybord €60,00). 

Workshop zijn vanaf 2 tot 4 personen, voor individuele workshops geldt een meerprijs van €12,50 en voor een hele dag €20,-. 

Vanaf de 4e workshop krijgt je per workshop €2,50 korting. 

Alle workshops zijn inclusief koffie/thee en iets lekkers, gebruik naaimachines. Gebruik van naaimachine, garen, gereedschap en klein materiaal (lint, knopen,ritsen van 35 en 40 cm, drukkers, rassluiting). Heb je zelf nog klein materiaal wat je graag verwerkt wil hebben dan mag je dit natuurlijk mee nemen en proberen we dit te verweken. 

Tevens kun je foto's (afgedrukt op stof) verwerken in de diverse projecten mits de stof zich hiervoor leent. Je dient hiervoor de foto op USB Stick mee te nemen.

Meld je direct aan voor een van de workshops!

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Bekijk hier de verschillende workshops:

Memorybord (exclusief canvasdoek):  € 27,50

Memory bag: vanaf €49,-.

Herinneringsdekens: vanaf €219,-

Herinneringskussens exclusief binnenkussen

Herinneringsknuffels: €49,- 

Windlicht (exclusief windlicht) 

Portemonnee maken

Krukje bekleden (exclusief krukje)

 

Naast deze vaste workshops zijn er nog meer opties bijvoorbeeld het maken van een fotolijst of het verwerken van stropdassen in een kleed etc. In overleg kan altijd gekeken worden wat er voor mogelijkheden zijn.